Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyhet: ŠKODA KAMIQ

EN PRAKTISK OG HØYREIST CROSSOVER-SUV

Nå har vårt nyeste SUV-familiemedlem ankommet Møller Bil Storhamar. Vi gleder oss til å vise deg den. Kontakt oss i dag for prøvekjøring.

Du får den frA kun kr 297.700,-*

Sett deg selv litt høyere i en ŠKODA KAMIQ. Den er lett å gå inn i, men vanskelig å gå ut av.

KAMIQ

FULL OVERSIKT
Siden KAMIQ er en crossover, har den SUV-ens beste egenskaper i en kompakt utførelse som egner seg for smale bygater. Den høye sittestillingen gir god oversikt og enkel inn- og utstigning. Beskyttende påmonterte deler på støtfangere og innstigningslister gjør det robuste utseendet komplett. KAMIQ utstråler kraft og sikkerhet og får deg til å føle deg trygg uansett hvor du er på vei.

 

Frontlykt

FULL LED-LYKTER
KAMIQ kommer utstyrt med elegante, delte full-LED-frontlykter med flere funksjoner. Blant annet animerte blinklys. Den øverste delen består av fire «diamanter» som både rommer kjørelysene og de iøynefallende animerte blinklysene. Nederst finner vi nær- og fjernlys, med kurve- og tåkelys plassert ytterst mot sidene. De innovative frontlyktene med ŠKODAs krystallinspirerte signatur gir designmessig særpreg. 
De horisontale full-LED-lyktene bak har integrerte animerte blinklys som lyses opp gradvis fra midten og utover. De kraftige LED-baklyktene lyser opp i mørket med ŠKODAs C-formede lyssignatur. Fordi LED-teknologien har svært kort reaksjonstid, bidrar den også til økt trafikksikkerhet. Det krystallinspirerte mønsteret på siden av baklyktene og teksten «ŠKODA Crystal Lighting» bidrar til en lekker designmessig helhet.

 

Interiør

AVANSERTE INFOTAINMENTSYSTEMER
Velg mellom tre avanserte infotainmentsystemer med skjermstørrelse fra 6,5 til 9,2 tommer. Det suverene Amundsen-systemet, som leveres med Virtual Cockpit, har 3D-navigasjon, ŠKODA Connect, bevegelsesstyring, tekstmeldingsfunksjon og Shop. Som ekstrautstyr kan du velge Wi-Fi-hotspot eller ŠKODAs eget lydanlegg på 405 Watt.

ŠKODA CONNECT-TJENESTER
Den nye generasjonen nettbaserte ŠKODA Connect-tjenester omfatter navigasjons- og informasjonstjenester, mulighet for fjernstyring av enkelte bilfunksjoner via en smarttelefon og ekstern samhandling med ditt foretrukne ŠKODA-servicesenter. eCall-funksjonen, som automatisk kontakter nødtjenestene dersom uhellet skulle være ute, inngår også i disse tjenestene.

INFOTAINMENT ONLINE-TJENESTER
Infotainment Online-tjenestene hjelper deg trygt og behagelig fram til bestemmelsesstedet hver gang. Med denne tjenestepakken mottar infotainmentsystemet elektronisk trafikkinformasjon i sanntid, nettbaserte kartoppdateringer, værmeldinger (avbildet) og informasjon om drivstoffpriser og ledige parkeringsplasser. Bare for å nevne noe.

FJERNTILGANG
Med Fjerntilgang, som også er en del av ŠKODA Connect, kan du fjernstyre visse av bilens funksjoner ved å koble den til en smarttelefon. Dermed kan du for eksempel låse og låse opp igjen bilen uansett hvor du befinner deg. Det er praktisk hvis du har glemt å låse eller vil slippe noen inn i bilen.
Ikke få panikk hvis du har parkert i en ny by eller på en stor parkeringsplass og ikke husker hvor. Med Parkeringsposisjon er ikke det noe problem lenger. Bilen overfører posisjonsdata etter hver kjøretur, slik at du kan vise disse på smarttelefonen eller en smartklokke. Parkeringsposisjon inngår i Fjerntilgang-pakken.

KAMIQ

HVORFOR VENTE - BESTILL PRØVEKJØRING I DAG!

* Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Drivstofforbruk og CO2-utslipp KAMIQ ved blandet kjøring i henhold til WLTP-normen fra 6,2 l/100km og 141 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.