Vår allsidige kompakt-SUV ŠKODA KAROQ

Spar kr 60.000,-

KAROQ STYLE 150 TDI 4X4 DSG MED VINTERPAKKE
NÅ KUN KR 519.000,-** inkl. vinterhjul

Dette er en godt utstyrt modell med blant annet Metallic lakk, digitalt instrumentpanel, multifunksjonsratt med varme, ryggekamera, navigasjon, parkeringsvarmer, adaptiv cruise control mm.

Kampanjerente

 

I tillegg får du som kjøper eller leaser en ny KAROQ rabatt på 4X4 firehjulstrekk og vinterpakke uten tillegg i prisen. Tilbudene kan kombineres.

Tilbud
VINTERPAKKE TIL KAROQ INNEHOLDER: Parkeringsvarmer, baksetevarme og delingsnett.

Behov for bil raskt?

Ta kontakt med oss for informasjon om vårt utvalg lagerbiler tilgjengelig for rask levering.


KAROQ

Nye ŠKODA KAROQ har alt du forventer av en SUV, tøff og velutstyrt, og du kan selvfølgelig velge både automat og 4x4. Den er smart som ŠKODAer pleier å være, og på topp når det gjelder sikkerhet, assistentfunksjoner og tilkoblingsmuligheter. Noen vil kalle den KODIAQs lillebror – vi kaller den den store lillebroren. For selv om KAROQ ikke er veldig stor bil, har motorjournalistene allerede kalt plassen imponerende både for passasjerer og bagasje.

Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.2019. Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.

* Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

** Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Vinterhjul kommer i tillegg. Drivstofforbruk og CO2-utslipp KAROQ 4x4 i henhold til WLTP-normen fra 6,5 l/100km og 171 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.