Vår nye suv ŠKODA KAROQ

Rabatt på hele kr 50.000,- på lagerbiler med rask levering!

Karoq 150 TDI DSG 4x4 Style med Vinterpakke

Dette er en godt utstyrt modell med blant annet metallic lakk, skinninteriør, elektrisk førersete med minne, navigasjon, foldbart hengerfeste, elektrisk bakluke, parkeringsvarmer.
 Tilbud KAROQ 

Leasing eller lån? Velg det som er smartest for deg, gunstig rente får du uansett!

Lav rente

Nye ŠKODA KAROQ har alt du forventer av en SUV, tøff og velutstyrt, og du kan selvfølgelig velge både automat og 4x4. Den er smart som ŠKODAer pleier å være, og på topp når det gjelder sikkerhet, assistentfunksjoner og tilkoblingsmuligheter. Noen vil kalle den KODIAQs lillebror – vi kaller den den store lillebroren. For selv om KAROQ ikke er veldig stor bil, har motorjournalistene allerede kalt plassen imponerende både for passasjerer og bagasje.

 

KAROQ

Tilbudet gjelder t.o.m. 30.06.2019.

* Pris veil. levert forhandler. Alle priser inkl. mva. Drivstofforbruk og CO2-utslipp i henhold til WLTP-normen fra 5,7 l/100km og 150 g/km (kan variere ut fra valgt utstyr). Avbildet modell kan ha ekstrautstyr.

** Lån: Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i ŠKODA Financial Services. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente.

Vi tar forbehold om skrivefeil og endringer.