CITIGO E

Nå kan du forhåndsreservere ŠKODAs første elbil, CITIGO E. 

ŠKODA CITIGO E blir en helelektrisk versjon av dagens CITIGO med en forventet rekkevidde på inntil 260 km WLTP. 

Elektriske CITIGO lanseres offisielt i mai 2019 og de første kundene kan forvente å få sin bil levert i januar 2020. I tillegg til lang rekkevidde, kan man også forvente smarte ŠKODA-løsninger som gjør hverdagen litt enklere, og ikke minst svært konkurransedyktige priser.

Bli prioritert når vi åpner for FORHÅNDSSALG av vår første elbil.

Reservasjonen gir deg prioritet i forhåndssalget til elektrisk CITIGO, som vil finne sted eksklusivt for kunder med reservasjon i perioden før ordinært salg starter.
Følg linken under for å komme til reservasjonsløsningen. Det koster kr 5.000,- å reservere bilen, men du kan når som helst trekke din reservasjon og få hele reservasjonsbeløpet tilbakebetalt, så fremt det ikke er inngått en kjøpsavtale. 

Reservasjonen din registeres i Mitt Bilhold hvor du til en hver tid har full oversikt over reservasjonen din. Du vil også motta informasjon på e-post.

Når forhåndssalget av elektriske CITIGO åpner, blir din bestilling prioritert. Du får også mulighet til å søke om gode finansieringsløsninger fra ŠKODA Financial Services.

Ved å reservere bilen blir du dermed en av de første som får bestilt, levert og kan kjøre bilen i Norge. Videre vil reservasjonen fungere som en garanti for leveranse da reservasjonsordningen vil avvikles når antall reservasjoner overstiger produksjonskapasitet. Husk at reservasjonsbeløpet tilbakeføres ved kjøp eller kansellering.